• Verksamheten & Tjänster

 • Stall Hagelstena erbjuder 21 boxplatser till uthyrning i ett trivsamt och funktionellt stall som består av tre sammanhängande mindre avdelningar. Där finns totalt fem ingångar, tre uppvärmda sadelkammare, två spolbås och ett våtutrymme för tvätt av träns, strykkappor och för ryttarens egen hygien. I direkt närhet till stallet finns toalett med tvättstuga som innehåller stor tvättmaskin och torkställning. Där finns också ett samkvämsrum, uppvärmt och försett med kaffekokare.

  Ridhuset har måtten 20 X 60 och utebanana är 20 x 56. Båda banorna är skötta med stor omsorg. Det finns en bevattningsanordning i ridhuset som används under perioder när underlaget blir torrt och dammigt. Både ridhuset och utebanan ligger i nära anslutning till stallet.

  Skrittmaskinen rymmer fem hästar och utnyttjas av majoriteten av stallgästerna. Tjänsten, att låta hästen gå i skrittmaskinen före utsläpp på mornarna, kan köpas till för den som så önskar, liksom möjligheten att själv använda skrittmaskinen för sin häst vid behov.

  Det finns ett tjugotal hagar av olika storlekar, samtliga omgärdade av solida staket som satts upp under sommaren 2006. Hästarna går en och en eller två och två, beroende på hästägarnas önskemål. Det går aldrig fler än två hästar i en och samma hage.

  Det ingår i hyresavtalet på Stall Hagelstena att hästarna fodras och tas ut och in alla dagar i veckan utom på helgerna. Då sköter stallgästerna arbetet, vilket innebär att det ingår ett, ibland två, in-eller utsläpp i månaden för samtliga hästägare.

  För mer information om vad Stall Hagelstena erbjuder, priser och allmänna villkor för uppstallning, kontakta Magdalena Skatt via e-post eller telefon.

  Telefon: 018 - 34 25 44
  Mobil: 070 - 399 33 72